Саме ж населення благоговітиме перед свавіллям влади в ім'я гасел химерної величі.

Читайте також: Ігор Додон – молдавський президент та виконувач вказівок Кремля

Уявивши себе великим архітектором, він здув порох з давніх, ще царського розливу міфів про "вєлікую і магучую Рассєю". Використовуючи пропаганду привчив росіян терпіти утиски заради "вставанія с колєн". Поки росіяни 20ь років ніяк не можуть встати з колін, Володимир Путіна без роздумів пускає всі ресурси на одну задачу – шантаж світу ядерною зброєю.

Так, для людства це буде глобальна катастрофа, для світу глобальна катастрофа. Але я все-таки як голова Росії і громадянин Росії задаюся питанням: а навіщо нам такий світ, де немає Росії?
– наголосив Владімір Путін.

При цьому впливати на світові процеси йому допомагає не лише атомна зброя, а й армія лоббістів по всьому світу, яких новоявлений цар щедро прикормлює грошима. 44-річний колишній заступник мера Петербурга перебрався до Москви в серпні 1996-го року. Нове місце роботи – адміністрація президента Єльцина.

Єльцин доручив Путіну зібрати всі дані про закордонні активи Радянського Союзу. І на основі цього Путін увійшов в контакт з найбагатшими і впливовими людьми Росії,
– розповів депутат Ленінградського "горсовета" Ніколай Андрущенко.

Чимось подібним екс-кдбешник займався в команді петербурзького мера Анатолія Собчака. Очолював департамент зовнішніх звязків мерії і паралельно виплітав павутину свого владно-кримінального синдикату. Наприклад, Санктпетербурзьке акціонерне товариство управління нерухомістю і капіталовкладеннями – якщо коротше SPAG.

путін
Владімір Путін під час своїх перших інтерв'ю

Серед співзасновників товариства був фінансист із Ліхтенштейну Рудольф Ріттер, який спеціалізувався на відмиванні кокаїнових грошей наркобарона Пабло Ескобара. Петербурзька мерія була представлена Путіним, дочірніми організаціями SPAG в Росії були комерційні структури, які належали бізнеспартнеру Путіна – Владіміру Смірнову і Владіміру Кумаріну – одному з лідерів Тамбовського злочинного угрупування.

Люди повязані із SPAG були сильно пов'язані із Владіміром Смірновим. А цей Владімір Смірнов став зв'язною ланкою між Путіним з одного боку, тамбовською мафією і німецьким представництвом SPAG – з іншого,
– підкреслив письменник Юрген Рот Фарід.

До Москви Путін поступово перетягнув своїх колег із Собчаківського пулу. Найвідоміші з них – це ручний прем'єр Дмитрій Мєдвєдєв, свого часу сірий кардинал і один із найближчих радників Ігорь Сєчін, глава Газпрома Алексей Міллер, екс-глава Сбєрбанка Герман Греф і екс-головний спортсмен россії Віталій Мутко – майбутній головний спортивний функціонер Росії. З часом люди Путіна почали контролювати усі фінансові потоки у країні. Вже тоді, у перших інтерв'ю Путіна відчувається яким методам влади він особисто надає пріоритет.

Скажу відверто, і мені так здається, що якщо навести твердий порядок жорсткою рукою, то всім нам стане жити легше і комфортніше, і безпечніше. Насправді, ця комфортність дуже швидко пройде, тому що ця жорстка рука почне нас дуже дуже сильно душити,
– сказав Путін у своєму інтерв'ю.

Подальша кар'єра Путіна в Москві стрімко полетіла вперед. За 2 роки із проміжних посад заступників він отримав портфель голови ФСБ. В 1999 році став головою Радбезу РФ і нарешті премєр-міністром країни.

"Путін для мене продукт КДБ, який працює з злочинною спільнотою тоді, коли йому зручно. Він побудував свою владу на великих архівах спецслужб, використовуючи потрібну інформацію як компромат, використовуючи її як елемент тиску і шантажу", – наголосив письменник Юрген Рот Фарід

Читайте також: "Удар на випередження": як і чому керівник Індонезії знищив майже мільйон комуністів

Наприкінці 90-х здоров'я тодішнього президента РФ Єльцина різко ослабло. Він жив на таблетках і фактично вже нічого не контролював. За таких умов його основною задачею став вибір такого наступника, який би міг гарантувати імунітет недоторканості. Йшлося про недоторканість не лише статків сім'ї Єльцина, а й олігархів, які його підтримували. Колишній КДБ-шник з досьє на всю верхівку влади був дуже зручним кандидатом. Хоча й не для всіх.

Що стало благословенням для чекіста та й для всієї Росії – дивіться у програмі.