"Джек Хаус" – одна із найстильніших і відповідно найдорожчих новобудов Києва. Забудовник обіцяє мешканцям "нову якість життя" у самому серці столиці. Лише на даху цього шикарного маєтку розташовані клуб, ресторан, спа, сад і навіть басейн.

Цікаво! Довідка Киви із психлікарні: відмазка від покарання чи реальний діагноз

Але останнім часом рекламу "Джека" роблять відомим не так елітні архітектура і дизайн – як елітні правоохоронні мешканці. Низку квартир там отримали топ-посадовці Служби безпеки України. Наголосимо, не купили, а саме отримали. Як службове житло.


Хто отримав житло у "Джек Хаус"

Хто отримав житло в елітній новобудові:

  • Ексглова департаменту контррозвідки СБУ Олексій Петров.
  • Ексзаступник голови СБУ Віктор Кононенко.
  • Родина Миколи Беззубенка. Начальника першого управління економічної контррозвідки СБУ.

Цікаво, що Беззубенко – сам далеко не безхатько. Зараз він живе зовсім поруч з ультрадорогим "Джек Хусом". Теж у новобудові й теж у центрі Києва. У дуже дорогому житловому комплексі "Французький квартал". Квартира на 160 квадратів у цьому домі записана, звичайно, не на Безубенка, а на його тестя.


Беззубенко живе у житловому комплексі "Французький квартал"

І саме звідти, регулярно вранці, виїжджає на роботу наш СБУшник. На Touareg, записаному не на себе, а на дружину. До речі, сама дружина теж не обілена. З того ж будинку вона виїжджає на новенькому BMW X7, що записаний взагалі на сторонню тьотю.


Авто Беззубенка

Величезна квартира, дорогі автівки – а йому ще й пафосну службову дають. Ви вже, скоріш за все, зрозуміли дві речі. Перше – у Беззубенка з житлом і фінансами – все дуже добре. Друге – Беззубенку геть не потрібна службова квартира. Саме час спитати, а як у СБУшника все це добро з’явилося, і чому держава дарує йому "нову якість життя", якщо у нього і зі старою все чудово?

Більше – дивіться у програмі.