"Найгарячішим" у Верховній Раді став законопроект про реінтеграцію Донбасу. Під час його розгляду лише в першому читанні народні депутати заблокували трибуну та президію спікера. Нардеп Юрій Левченко став "козлом" в очах дружини генпрокурора та за сумісництвом представника Президента в парламенті Ірини Луценко. У відповідь Левченко зі своїм колегою Семеном Семенченком намагалися залякати парламентарів димовою шашкою, а Андрій Тетерук став справжнім Прометеєм.

Читайте також: Що принесли українцям реформи-2017

"Ми зробили все для того, щоб цей дуже шкідливий та небезпечний для нашоїнаціональної безпеки закон не прийняли", – пояснив депутат від "Самопомочі" Семен Семенченко.

Голова РНБО Олександр Турчинов залишився без мікрофона. А депутат "Блоку Петра Порошенка" Іван Мельничук образився на Сергія Лещенка через звинувачення у "прогулах" засідань антикорупційного комітету і помстився – розірвав нардепу піджак.

Таке враження, що "Партія регіонів", її дух, залишився тут жити, і деякі депутати швидко напитуються ним і починають наслідувати найгірші приклади,
– заявив народний депутат "Блоку Петра Порошенка" Сергій Лещенко.

Мабуть, найважчий день для народних депутатів – це п'ятниці, адже тоді залишаються найстійкіші. Відтак одного дня у сесійній залі з'явився почекун.

"Він чекав на те, що у п'ятницю заздалегідь з'являться депутат. Але ще не дочекався", – розповів позафракційний депутат Борислав Береза.

Читайте також: Політичний гороскоп-2018: що доведеться пережити Україні у новому році

Але найкращою розвагою депутатів будь-яких скликань залишилося кнопкодавство. Громадський рух "Чесно" підбив підсумки найзлосніших кнопкодавів. Тож до ТОП-3 увійшов Антон Яценко з міжпартійної групи "Відродження": за три роки він 27 разів голосував за своїх колег. Разом із ним порушували регламент Андрій Шинькович та Олександр Урбанський. На третьому місці – Василь Гуляєв з "Відродження". Тож задля "правильного" рішення для нардепів усі методи хороші.