Про це повідомляє прес-центр ОС на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: Зброя та не тільки: ексклюзивний репортаж з оселі снайперів на передовій

Дві групи окупантів, будучи повністю упевненими, що приховано висуваються до позицій наших військ, насправді лише підійшли на дальність ефективного ведення вогню. Пересування ворога постійно контролював спостерігач Віталій Пархомович, а чергові вогневі засоби готувалися до відкриття вогню. Ще декілька метрів, і командир роти лейтенант Роман Санін, дає команду "Вогонь!" Підготовлений зосереджений вогонь не залишає противнику шансів. Окупанти спішно відступають,
– зазначають українські військові.

За їхніми словами, відступили не всі, а "деяких встигли винести", відтак "їм вже не воювати".

"Завершує справу резервна група під командуванням молодшого лейтенанта Олександра Чабана, яка прочісує місце бою й переконується в тому, що противника на підступах до наших позицій немає. Ворог на полі бою покинув зброю – ручний кулемет РПК, який за номерним обліком ніколи не перебував у Збройних силах України. Ця зброя більше не буде в руках ворога", – додають у штабі.

Нагадаємо, упродовж минулої доби, 14 жовтня, на Донбасі проросійські окупанти 23 рази відкривали вогонь по позиціях українських військ. Обстрілювали бойовики, зокрема, й Авдіївку.