Про це у своєму відеоблозі "Безумный мир" розповів журналіст Іван Яковина.

Читайте також: "Критична межа безумства у Росії майже досягнута": Держдума буде боротися з мастурбацією

За його словами, масові та ганебні поразки партії влади на нещодавніх виборах – лише чергове підтвердження цьому. "Росіяни готові голосувати за Гітлера з пекла, тільки б він не був членом "Єдиної Росії", – наголосив журналіст.

В таких умовах Володимиру Путіну слід терміново щось вигадувати, щоб повертати популярність. Раніше це завдання вирішувалося шляхом підвищення зарплат та пенсій. Та от зараз це неможливо: через санкції грошей нема!
– пояснив Яковина.

І додав: звісно, є ще два варіанти утримання населення країни в покорі. Мовиться про масові репресії або війну із зовнішнім ворогом. Втім, шлях репресій доволі небезпечний, адже жертви можуть повстати. А ось "маленька переможна війна" – цілком прийнятний варіант.

рейтинг
Попереднє падіння популярності Путін компенсував, почавши війну проти України

Зрештою, підсумував Іван Яковина, коли рейтинг "вождя" впав попереднього разу, "воскресити" його вдалося завдяки вторгненню в Україну та окупації Криму. А потім і війна у Сирії добряче відвертала увагу росіян від внутрішніх проблем. Тепер от, на думку експерта, на черзі – Лівія. І це буде далеко не остання жертва Кремля.

Відео повного випуску відеоблогу Івана Яковини "Безумный мир" за 12 жовтня 2018 року