Про це він заявив під час екстреного брифінгу у САП у п'ятницю, 30 березня.

Читайте також: Луценко просить звільнити Холодницького

Холодницький запевнив, що за посаду голови САП він не тримається, а заяву на звільнення він написав ще у перший день після призначення на цю посаду.

Жодним чином за неї ніколи не тримався і як приклад взяв з собою – в мене в сейфі лежала і лежить досі заява на звільнення, яка була написана 2 грудня 2015 року у перший день роботи на цій посаді, без імені генерального прокурора і без дати. Це є своєрідний стимул для не триматись за крісло,
– сказав керівник САП журналістам.

Холодницький заявив, що поки не бачив дисциплінарні скарги на нього генпрокурора та директора НАБУ, тому поки коментувати цю інформацію не може.

Читайте також: Ситник розповів, хто керуватиме САП у разі звільнення Холодницького

Більше – дивіться у сюжеті.

30 березня генеральний прокурор Юрій Луценко звернувся до кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів за розглядом питання щодо зняття Назара Холодницького з посади заступника генпрокурора та керівника Спеціальної антикорупційної прокуратури за нібито "дисциплінарні проступки".

В свою чергу директор НАБУ Артем Ситник розповів, що в кабінеті Холодницького понад місяць вели прослуховування і вдалося зафіксувати інформацію про тиск на певних посадових осіб, щодо яких були провадження.