Сепаратистські ЗМІ повідомляють, що він помер у суботу, 24 жовтня в окупованому Луганську. Про це інформує 24 канал.

Цікаво Завдання можна виконати, – Кривонос про те, чи готові ЗСУ взяти в полон ватажків ОРДЛО

Що відомо про смерть Маркова

  • Бойовики про причини смерті не пишуть. Лише констатують смерть Маркова та висловлюють співчуття.
  • При цьому місцеві видання, які зібрали інформацію від очевидців і фото з місця події, причиною смерті ватажка "Призрака" називають ДТП в окупованому Луганську.
  • За попередніми даними, аварія сталася в районі Городка в Луганську. Зіткнулися легковий автомобіль, маршрутне таксі 155 і автомобіль "УАЗ" з місцевим "поліцейськими", який їхав із включеними маячками і сиреною. "УАЗ" в результаті зіткнення перекинувся.

Версія Дениса Казанського

Смерть Маркова підтвердив також журналіст і представник Донецької області у Тристоронній контактній групі Денис Казанський.

Водночас він висловив сумнів з приводу версії з ДТП і згадав, як попередніх командирів батальйону "Призрак" вбивали їхні ж соратники.

Що відомо про Олексія Маркова?

Російський найманець Олексій Марков воював проти України з 2014 року. Збройне формування, яким він керував, протистоїть українським позиціям у районі Золотого, Жолобка і Бахмутської траси.

У своїх інтерв'ю терорист заявляв, що повернеться в Росію з перемогою. А мотивацію воювати пояснював тим, що на Донбасі полягло чимало росіян.


ДТП в окупованому Луганську / Фото з місцевих сайтів


Аварія за участю Маркова в Луганську / Фото з місцевих сайтів