30 грудня у Харкові біля торгового центру "Рост" невідомий захопив відділення "Укрпошти". На місці події перебуває близько 20 поліцейських авто, які оточили територію біля будівлі.

Читайте також: У поліції прокоментували захоплення заручників у Харкові

За інформацією поліції, чоловік в будівлі "Укрпошти" утримує 11 осіб. Натомість, один з очевидців розповідає, що у заручниках може бути троє людей.

Як зазначив начальник поліції Харківської області Олег Бех у коментарі "112 каналу", вимоги озброєного чоловіка можуть бути пов'язані з обміном утримуваними особами на Донбасі.

По його голосу ми не розуміємо, в якому стані він перебуває. Ми поки не розуміємо вимог. Основне питання – в тому, що він говорить, що не всі заручники були звільнені під час переговорів, які нещодавно відбулися,
– сказав Бех.

Радник глави МВС Зорян Шкіряк додав, що чоловік поводить себе не агресивно. Поліцейські спілкуються з людьми в приміщенні "Укрпошти" через телефон.

Правоохоронці припускають, що у чоловіка можуть бути спільники.

"Біля будівлі "Укрпошти" ходить група поліцейських. Можливо, переговорники. Передали у вікно якийсь пакет", – повідомляє користувач під ніком "Корінь в квадраті".

Також відомо, що до місця захоплення заручників у Харкові прибули спецпризначенці "КОРД" та швидка.