Починаючи з вечора 16 жовтня, до рятувальників Закарпатської області чотири рази звернулися рідні людей, які пішли збирати гриби і зникли. Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

Читайте також У Карпатах рятувальники відшукали одразу кілька груп туристів

Деталі про зникнення чотирьох людей

  • У першому випадку до надзвичайників зателефонувала дружина жителя Свалявки Перечинського району. Вона повідомила, що її чоловік 15 жовтня пішов у ліс по гриби та не повернувся.

Шукали 67-річного чоловіка фахівці Ужгородського гірського пошуково-рятувального відділення та місцеві жителя. Знайти його вдалося о 19:50 16 жовтня. Чоловік перебуває у задовільному стані.

  • У другому випадку заблукала жінка з Мукачева. Повідомлення про її зникнення надійшло о 19:55 16 жовтня, а вже о 22:45 рятувальники знайшли 63-річну жінку біля села Павшино.

Стан її здоров’я теж задовільний.

  • Вже вночі 17 жовтня надійшов третій виклик про те, що зник чоловік 1958 року народження, житель селища Кольчино Мукачівського району.

Згодом його дружина повідомила, що чоловік повернувся додому.

  • Четвертий випадок: стало відомо, що 62-річний житель села Чорна Тиса Рахівського району зник ще 13 жовтня.

Його шукали фахівці трьох пошуково-рятувальних відділень. На жаль, о 13:40 17 жовтня рятувальники виявили у лісі його тіло. Що стало причиною смерті, встановлять правоохоронці.

Дізнайтеся більше Пік грибного сезону: як відрізнити отруйний гриб від їстівного

На Закарпатті загубилися четверо людей, які пішли по гриби
На Закарпатті загубилися четверо людей, які пішли по гриби / Фото ДСНС

Трьох знайшли, ще один чоловік – загинув
Трьох знайшли, ще один чоловік – загинув / Фото ДСНС