Єгор Бодров звернувся до президента Володимира Зеленського, генерального прокурора Ірини Венедіктової, а також керівника зовнішньої розвідки, яким нещодавно став Валерій Кондратюк. Своє звернення адвокат опублікував на фейсбук-сторінці.

До теми Росіянина, підозрюваного в організації вбивства сина Соболєва, оголосили у міжнародний розшук

Про новий ймовірний замах та причетність спецслужб

Бодров наголосив, що його звернення "можливо, створить перешкоди можливого замаху" на життя його підзахисного Вячеслава Соболєва, а також його життя. Він також заявив про ймовірну причетність до попереднього замаху представників правоохоронних органів.

Інформація підлягає перевірці у рамках кримінального провадження та містить в собі дані, що дають достатні підстави вважати за необхідне провести перевірку на причетність до замаху представників певних правоохоронних органів та спецслужб України на рівні не останніх осіб, а можливо, перших,
– сказав він.

Адвокат закликає організувати передачу всіх кримінальних проваджень до НАБУ. Він зазначає, що Національне антикорупційне бюро України – "єдиний орган, який об’єктивно може розслідувати провадження".

Цікаво Вбивство сина депутата Соболєва: в Офісі генпрокурора відзвітували про хід розслідування

Замах на депутата Соболєва і вбивство його сина

  • Range Rover депутата Київської облради Вячеслава Соболєва обстріляли невідомі ввечері 1 грудня в центрі Києва. У машині він був разом із дружиною, сином і подругою дружини. Куля влучила в дитину – 3-річний хлопчик помер в кареті "швидкої".
  • Правоохоронці затримали зловмисників наступного дня. Підозрюваними виявилися колишні бійці роти "Ведмеді" Андрій Лаврега та Олексій Семенов.
  • За вбивство дитини їм загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне. Вони залишаються під вартою, а станом на 30 квітня на лаві підсудних у справі виступатимуть щонайменше 6 осіб.