Про це він розповів по телефону виданню "Дзеркало Тижня".

За словами екс-мера, в цю країну в Карибському морі він прилетів в червні. Там у нього мала відбутись ділова зустріч на запрошення жителя Херсона Дениса Пащенко.

"Уже в Домініканській республіці мене викрали, нібито за вказівкою все тої ж людини. Відібрали все особисте майно, гроші, мобільні телефони і планшет, утримували під замком з зав'язаними очима. Так тривало близько 50 днів. На руках у мене постійно були наручники, на ногах також металеві браслети. Викрадачі застосовували до мене тортури електрошокером, холодною водою, натискали на больові точки", – заявив Сальдо.

Викрадачі вимагали викуп, сума стартувала з 200 тисяч доларів. Потім, використовуючи мої телефони, викрадачі зв'язалися з моїми родичами і партнерами, обманним шляхом змусивши їх передати їм права на ряд об'єктів нерухомості,
– зазначив він.

Екс-мер також додав, що вибратися з полону йому допоміг один зі спільників викрадачів. Після втечі, каже Сальдо, організатор його викрадення сам звернувся в поліцію, звинувативши в злочині екс-мера.

Нагадаємо, у четвер, 25 серпня, з'явилась інформація про те, що екс-мера Херсона Володимира Сальдо затримали в Домініканській Республіці.