На думку Зеленського, його команді вдалося зробити багато речей, про які багато політиків тільки говорили. Про це президент розповів в інтерв'ю BBС.

Зверніть увагу Це перемога, але ми не зробили все, що обіцяли, – Зеленський про тишу на Донбасі

Те, що я обіцяю, я хочу виконати, я іду до цієї цілі. У мене попереду все ж три з половиною роки, я впевнений у собі, впевнений у людях, які мене оточують. Їх небагато, але ми – команда,
– наголосив український лідер.

Що Зеленський каже про масові звільнення

Стрімку зміну людей на посадах Зеленський пояснив тим, що немає часу довго адаптуватися до нової роботи.

Країні потрібні швидкі результати. Якщо через пів року посадовець не показує ефективності своєї роботи, йому варто піти. І це стосується усіх, незалежно від обійманої посади, незалежно від того, ким доводиться ця людина Зеленському.

Звільнення за лічені місяці генпрокурора та його команди, які мали очолити "антикорупційний хрестовий похід", Зеленський пояснює тим, що за пів року нікого не посадили.

Вони нікого не посадили. Вони могли не пересаджати всіх корупціонерів, я розумію, пів року – дуже замало. Але повинні бути кроки, ми повинні відповідати перед суспільством,
– наголосив президент.

Зауважте Всі олігархи мають жити за законом, – Зеленський прокоментував справи проти Порошенка

Найгучніші звільнення епохи Зеленського

  • Навесні 2020 року у відставку пішов прем'єр-міністр України Олексій Гончарук. Разом з ним з Кабміну пішли усі міністри. У новому уряді залишилися тільки віцепрем'єр цифрової трансформації Михайло Федоров; міністр юстиції Денис Малюська; міністр внутрішніх справ Арсен Аваков; а віцепрем'єр з євроінтеграції Дмитро Кулеба став міністром закордонних справ.
  • Навесні 2020 року у відставку пішов генпрокурор Руслан Рябошапка. Його наступницею стала Ірина Венедіктова.