"Кандидат Володимир Зеленський не планує брати участь у теледебатах на Суспільному", – сказав після засідання ЦВК уповноважений представник Зеленського Сергій Кальченко.

Читайте також: Дебати Зеленського і Порошенка на НСК "Олімпійський": що можна було зробити на витрачені гроші

Зауважимо, що Центральна виборча комісія ухвалила рішення про перенесення теледебатів на Суспільному з 20:00 на 21:00, як того просили у штабі Порошенка. Усе для того, щоб чинний глава держави встиг виступити на дебатах на "Олімпійському", що стартують о 19:00.

Коли і де відбудуться дебати між Порошенком і Зеленським? Кандидати у президенти викликали один одного на дебати ще до того, коли стали відомі офіційні результати першого туру виборів президента. Обоє пройшли до другого туру і після довгих суперечок та епопеї зі здачею аналізів штаби Зеленського та Порошенка домовились провести дебати 19 квітня (п’ятниця) о 19:00 на НСК "Олімпійський". Після цього Порошенко вирушить на теледебати на Суспільне, які стартують о 21:00. Зеленського там не буде.

Запускати глядачів на "Олімпійський" почнуть о 16:00. Поліція очікує до 60 тисяч відвідувачів. До речі, всі квитки на дебати вже закінчилися.

дебати кандидати у президенти вибори другий тур інфографіка