Володимира Зеленського найбільше підтримали на Півдні та Сході України, а найменше на Заході.

Читайте також: Коли відбудуться дебати між Порошенком і Зеленським: заява Суспільного

Олександр Шевченко

Кандидат у президенти від партії УКРОП Олександр Шевченко висловив підтримку шоумену Володимиру Зеленському. Відповідне відеозвернення він опублікував у себе на Facebook-сторінці.

Шевченко сказав, що все таки у першому турі було обрано нове обличчя, людину, яка ще не була в політиці. Саме тому, на думку Шевченка, ніхто нічого поганого про Зеленського і не міг сказати. Тож політик впевнений, що і в другому турі українці підтримають нове обличчя.

Я буду молитися Богу, щоб він виграв у другому турі,
– додав він.

До слова, Олександр Шевченко колись очолював курорт "Буковель". Він є аутсайдером президентських перегонів: він не набирає і 1% голосів виборців.

Олександр Шевченко підтримав Володимира Зеленського: дивіться відео

Сергій Лещенко

У штабі Володимира Зеленського за годину до закриття дільниць почали прибувати політики і громадські діячі – екс-співголова НАЗК Руслан Рябошапка, народний депутат Сергій Лещенко та екс-міністр фінансів Олександр Данилюк.

Лещенко не раз в ефірі 24 каналу висловлював позицію підтримки Володимира Зеленського.

Олександр Данилюк

Екс-міністр фінансів Олександр Данилюк також неодноразово підтримував кандидатуру Зеленського. "У мене така позиція: я максимально допомагаю Зеленському як кандидату. Чи буду я частиною команди у разі перемоги – це вже інше питання, яке залежить від складу усієї команди", – сказав Данилюк в ефірі 24 каналу.

Міхеїл Саакашвілі

Екс-президент Грузії, колишній губернатор Одеської області, якого видворили з України закликав усі демократичні сили підтримати кандидатуру Володимира Зеленського без всяких умов. У себе на Facebook-сторінці він написав, що "Рух Нових Сил" буде битися проти фальсифікацій і за перемогу президента Зеленського.

"95 Квартал"

Крім того, артисти "95 Кварталу" також висловили свою підтримку Володимиру Зеленському. Євген Кошовий розповів, що артисти не збираються йти у політику, але керівника проекту підтримують.

У політику йде тільки Зеленський. Команда "95 Кварталу" його підтримує, але не збирається припиняти свою роботу. Артисти в політику не підуть,
– наголосив Кошовий.

Євген Кошовий про підтримку Зеленського: дивіться відео

Оля Полякова

Українська співачка Оля Полякова опублікувала на своїй сторінці в Instagram фото з Володимиром Зеленським. Співачка виставила фото у день проведення першого туру голосування, 31 березня.

У цікавий час живемо, панове! Вітаю,
– написала Полякова.

Сергій Сивохо

Гравець КВК, актор, телеведучий, продюсер та шоумен також підтримав Зеленського. Він опублікував допис в Instagram. На фото Сергій позує з кандидатом у президенти. Актор підписав фото: "ЗеПершийКрок".

Камалія

Співачка та дружина власника компаній ISTIL Group Мохаммада Захура підтримала Володимира Зеленського. В Instagram вона опублікувала спільне фото з кандидатом у президенти.

Перемога в першому раунді – це просто перемога в битві. Війна ще не закінчена,
– написала Камалія.

Співачка додала, що чинний президент Порошенко використає весь свій 20-річний досвід "політичних ігор проти тримісячного політичного новачка". Тож Камалія закликала підтримувати кандидатуру Володимира Зеленського.

Як ви ставитеся до таких результатів волевиявлення? Голосуйте:

президентські вибори 2019 вибори президента дати другий тур
Головні дати президентських виборів 2019