Український президент наголосив Кабміну, аби він обов'язково включив безпеку пасажирських перевезень до першочергових пріоритетів своєї роботи.

Важливо: Найстрашніші ДТП в історії України: моторошні факти (18+)

Глава держави доручив Кабінету Міністрів взяти на контроль розслідування аварій, а також зобов’язав уряд здійснити необхідні заходи для недопущення повторення подібних випадків,
– повідомили в ОПУ.

Окрім того, гарант висловив співчуття рідним і близьким загиблих у цих масштабних смертельних ДТП.

Що відомо про смертельну ДТП на Одещині? Смертельне зіткнення маршрутки та вантажівки з цистерною, що, імовірно, перевозила мастило, сталося 21 вересня в Овідіопольському районі між селами Нова Долина і Прилиманське на Одещині. На момент страшної аварії у ній перебували 12 осіб. Водій та 8 пасажирів загинули на місці, ще 4 особи постраждали.

Правоохоронці з’ясували, що смертельна аварія під Одесою сталася через водія вантажівки. Його затримали.

У ДТП на одеській трасі загинули 9 осіб / фото Одесский курьер 18+

Як трапилася смертельна ДТП на Житомирщині? Жахлива аварія трапилася у Житомирській області 22 вересня на автодорозі "Київ – Чоп" поблизу села Великий Молодьків Новоград-Волинського району. Водій вантажівки DAF не впорався з керуванням та врізався в автобус. Той стояв на узбіччі дороги – водій автобуса зупинився, аби замінити колесо.

В автобусі їхали працівники КП "Житомирського трамвайно-тролейбусного управління", які поверталися з Яремче. На місці автокатастрофи загинули 9 пасажирів автобуса. Водія вантажівки та ще 9 пасажирів потрапили до лікарні.

У ДТП на Житомирщині загинуло 9 осіб, багато постраждалих: відео