Водія, яким виявився 51-річний місцевий житель, вже заарештували. Прокурор заявив, що підозрюваний був у стані сильного алкогольного сп'яніння. Про це повідомляє ВВС.

Читайте також Жахлива смерть: у Києві водія вантажівки розчавило при зіткненні з тягачем

Що відомо про інцидент

Аварія сталася в центрі західнонімецького міста Трір 1 грудня близько 13:45 за місцевим часом. Позашляховик перетнув пішохідний перехід, розкидаючи людей, після цього проїхав ще близько кілометра, перш ніж його зупинила поліція.

Німеччина Трір аварія наїзд на пішоходів
Поліція Тріру затримали винуватця трагедії / Фото mia.mk

Що відомо про загиблих та постраждалих

Від отриманих травм на місці загинули три жінки, віком 25, 52 та 73 роки, а також немовля дев’яти тижнів від народження. Батьків дитини та її однорічного братика доставили у лікарню. На жаль, життя 45-річного батька медикам врятувати не вдалося.

Загалом внаслідок наїзду були травмовані 14 пішоходів. Вони зараз перебувають в лікарні.

Зазначається, що усі учасники аварії є мешканцями Тріру.

До приїзду екстреної допомоги про постраждалих піклувалися перехожі.

Німеччина Трір аварія пішоходи жертви
У місті Трір позашляховик збив пішоходів / Фото Nbcnews

Мотив водія наразі невідомий

У поліції зазначили, що мотив 51-річного підозрюваного Бернда В. досі не з'ясований. Поліція не має доказів політичних чи релігійних спонукань.

Винуватець трагедії раніше не притягався до кримінальної відповідальності, але можливо, у нього були якісь психічні проблеми, які зіграли роль. Чоловік не мав постійного місця проживання та жив у позиченому автомобілі.

Прокурор Тріра кваліфікував злочин як багаторазове вбивство, замах на вбивство та небезпечні тілесні ушкодження. Розслідування триватиме певний час.