Ще у 2014-му досить тупенька Наталя Гладкова почала роз’їдждати на білому позашляховику та тикала своїми пальцями охоронцям на чужий бізнес, який вона хоче віджати.


Наталія Гладкова – дружина Захарченка

Втім, жінку, що дорвалася до грошей, курляйтер призупинив, але не надовго.

Читайте також: Чи збирається Росія відпустити Україну: прогноз на 2018 рік

Спочатку на відкуп своїй другій терористичній половинці він віддав усі спортклуби Донецька, які були спеціально для неї прибрані до рук нової "влади".

Потім Гладкова стала наглядачкою від Захарченка за російською гуманітаркою (не тою гречкою, що вибухає, а справжньою). Слідкувала, щоб жоден пенсіонер чи якийсь "недостойний" не отримав продукти безоплатно. Все для чоловіка, все на полиці "Першого республіканського" (назва АТБ У "ДНР")!

Словом, розжилася жінка ватажка бойовиків на славу. Сталося це й через те, що сам Захарченко контролювати на місцях нічого не може. Йому й до Мінську із Москвою поїхати лицем поторгувати треба, й хоч якось при владі залишитись та маневрувати між витребеньками жінки, компаньйонів-терористів та російських кураторів. Але ж і приспішнику з "тригади" "Ташкент-Захар-Дикий" ватажок бойовиків довіряти не може. А бізнесу прибуткового так багато. До того ж, ФСБшники постійно пилять, що грошей більше треба.

То ж, у 2016-му "прем’єр", чи як там він себе називає, передав жінці віджатий лікеро-горілчаний завод "Олімп" разом із тютюновою фабрикою.

Треба віддати належне командуванню російських терористів, вони чітко розуміли, що без Захарченка "русский мир" на Донбасі може існувати. Без продуктів у людей – теж. Але без горілки – він рухне за кілька днів. То ж якщо інші підприємства показово знищували за допомогою автогену та інших інструментів, торкатися "святих" для алкашів-бойовиків речей, ніхто не посмів.

Виходець із терористичного угрупування, який займався торгівлею курятиною на місцевому базарі, а у вільний час підзаробляв сантехніком, за допомогою того ж Суркова сів на потоки контрабанди та логістики стратегічно важливої речі як по території "ДНР", так і у саму Росію.

Доречі, під час правління Плотницького ніякої горілки із позначкою "зроблено у "ДНР" на поличках "Народного" (віджатий АТБ, яким володів Жабо) не було, бо то ж "не вітчизняний виробник". Коливан контролював завод "Луга-Нова", тому не пускав конкурентів на ринок. Наразі ж продукція з Донецька заходить до окупованої Луганщини на ура.

Схема, яку запровадили росіяни разом із Захарченком-Гладковою дуже проста: з РФ заганяють сировину для виробництва горілки та цигарок. Підприємства, які зараз контролює жінка ватажка бойовиків, видають продукцію, яка дешевше будь-якого російського шмурдяка за собівартістю.

Продають відвертий контрафакт на території "ДНР". До Росії на реалізацію відправляють досить стандартну за своєю якістю горілку. Єдине, про що попереджали куратори – технічний спирт не повинен надходити до РФ, оскільки у всіх можуть бути проблеми.

А от "своїх" же метилом поїти – дешево та сердито. Саме горілкою з заводів Гладкової масово потравилися російські військові та "денеерівці" у новорічну ніч. Наразі відомо про 41 померлого у страшних муках. Статистика вбитих жінкою Захарченка дуже пристойна та може конкурувати із втратами, які наносять терористам ЗСУ.

Читайте також: Гра у "республіку" під час війни: навіщо Захарченка залишили ще на рік