За своє важливістю для клубу Поль ще звісно не став в один ряд із легендами Турину. Утім саме у цій — нинішній команді "Ювентуса", він уже робить і важить на полі не менше ніж свого часу Мішель, Зінедін чи Давід. Унікальність таланту Погба почала проблискувати чи не у перших матчах за "Юве".

У Турині французу пощастило потрапити під крило, ймовірно, одного із найкращих плеймейкерів планети — Андреа Пирло. Спостерігаючи за тренуваннями та грою Маестро, Погба і сам почав додавати у баченні поля, розумінні гри, футбольній мудрості, якщо хочете. Помножене на вроджені фізичні дані усе це створює у ньому вибухову суміш, що готова у будь-яку мить змести суперника. У компанії все того ж Пірло та Артуро Відаля, Поль створив один із найкращих центральних трикутників у світі. Тож тепер уже сам футболіст має можливість обирати власне майбутнє.

Гранди старого світу наввипередки пропонують туринцям за нього 50-60 мільйонів євро та ще й своїх футболістів в додачу. Не в останню, а може й у першу чергу завдяки хавбеку, Францію називають один із головних фаворитів нинішнього Мундіалю. Ще рік тому Поль Погба був головною зіркою чемпіонату світу серед гравців віком до двадцяти років. Нині уже виблискує на дорослій планетарній першості. Виблискує настільки яскраво, що Алекс Фергюсон ще довго не забуде про свою найбільшу помилку.