На одному з двох опублікованих відео зафіксований чоловік, якого вже було помічено на попередніх "плівках". Нові відео опублікували у телеграм-каналі д'Ермак.

Раніше Фігуранти "плівок Єрмака" розповіли про себе і про знайомство з братами

У першому відео йдеться про агро-промисловий комплекс і Держгеокадастр.

Серед обговорень на відео найтриваліша тема – отримання нагородної зброї. Чоловік на відео припускає, що уже до Нового року вони будуть з "наградними". Зайшла мова про зброю у Турчинова – дослівно "кривавого пастора", Порошенка, Луценка, дослівно "який трьома руками вміє стріляти".

Наприкінці у відео обговорювали Сергія Пашинського – "товариша, який відзначився і любив постріляти" і "мерзотника, який винирнув на хвилі Майдану". На відео зазначили, що таких, як він було багато.

Дивіться нові опубліковані відео "плівок Єрмака"

Варто нагадати, що фігурант плівок Дмитро Штанько 16 років пропрацював в органах внутрішніх справ. Інший фігурант Сергій Шумський – гласний позаштатний працівник оперативного управління СБУ.

Скандал між Єрмаком і Леросом: коротко

  • Вперше він розпочався, коли Гео Лерос в одному з інтерв'ю звинуватив Андрія Єрмака у "заграванні з агресором". Згодом президент звільнив Лероса з поста свого радника, а депутат звинуватив у всьому саме Єрмака. Буцімто це його реакція на інтерв'ю.
  • Андрій Єрмак заявив, що його з братом Денисом буквально облили брудом. Тоді САП взялася розслідувати справу, де фігурує Андрій Єрмак, НАБУ і СБУ – справи за участю Гео Лероса.
  • Пізніше президент через скандал зібрав на засідання "малу фракцію", куди входять лідери "Слуги народу" і очільники комітетів. Був присутній і сам Андрій Єрмак. Гео Лерос потім заявив, що той "намагався тиснути" на його колег.