За порадою свого тренера вже у 1995 році Рів разом зі своїм конем "Баком" вирушив на національні змагання в невеличке містечко Калпепер, штат Вирджинія. Після виїздки Рів йшов четвертим. Залишалось лише крос-кантрі та стрибки через бар’єри. Найбільше Крістофера хвилювали високі перешкоди - під номером 16 і 17. Про третій бар’єр, він навіть не думав...

Перешкода у формі "даблю" не мала й метра...і тут кінь різко зупинився і скинув вершника. Крістофер впав на спину. Зламав перший і другий шийні хребці. Не дихав три хвилини, поки не прибули парамедики.

Діагноз шокував увесь світ - до кінця своїх днів Крістофер буде прикутий до інвалідного візка, його повністю паралізувало.

Карма? Тут і згадають про злощасне прокляття "Супермена" - акторів, які грали супергероя, чи людей, які працювали над створенням цього образу, спіткали трагедії.

Хто лишень не відмовлявся вбратися в костюм з красномовною буквою "S" на грудях: Ніколас Кейдж, Джош Гартнетт, Брендан Фрейзер, Кіану Рівз. Ештон Катчер прямо сказав: Мені не треба неприємностей.

Суперменівська карма тягнеться ще з 30-х років ХХ століття. Першою жертвою називають творця Супермена Джеррі Сігела.

Загалом протягом історії жертв "Супермена" можна нарахувати до 25.