Про це повідомила кореспондент 24 Каналу в прямому ефірі.

Вбивство у центрі Харкова: невідомі обстріляли авто, коли машина в'їжджала у двір житлового будинку. Від отриманих травм водій машини помер на місці.

Родичі загиблого розповіли журналісту 24 Каналу, що чоловік був заробітчанином, який на кілька місяців регулярно покидав країну. У багатоповерхівці на вулиці Клочківській живе родина жертви нападу. За словами рідних загиблого, це могло бути замовне вбивство, оскільки в день трагедії зловмисники пограбували родичку жертви. Вся сім'я зібралась на місці крадіжки, лише чоловік виїхав за чимось додому. Тому люди припускають, що за потерпілим могли стежити.

Читайте також: Правоохоронці затримали вбивцю чоловіка, якого знайшли поряд з Самарським

Окрім цього, чоловік їхав не на власній машині. Audi, в яке адресно цілились вбивці, він орендував на певний час. Відомо, що зловмисники обстріляли лобове скло та двері з боку водія. Від отриманих травм чоловік загинув миттєво. Родичі вбитого спростували інформацію, що начебто зловмисники використали гранату.

Наразі на місці злочину тривають слідчо-оперативні дії. Правоохоронці допитують свідків трагедії. За неофіційними даними, поліція припускає, що вбитий чоловік був місцевим кримінальним авторитетом.